WERKWIJZE & TARIEVEN // FAMILIE & NEWBORN

Laten jullie graag een toffe fotoreportage maken samen met het gezin? Vanaf €100,00 per uur kan je bij mij terecht voor het maken van enkele gezinsportretten, een day in the life-fotoreportage of voor de communiefoto’s van jullie zoon/dochter.

WAT KRIJGEN JULLIE?

20180603-_DSC7900-ZW.jpg
 • 1u fotografie voor €100,00 in de studio, bij jullie thuis of op een leuke locatie.

 • 4 foto’s in hoge resolutie zonder watermerk inbegrepen in de prijs (digitaal).

 • Beveiligde online fotogalerij waarin jullie alle foto’s kunnen bekijken uit de fotosessie. De fotogalerij kunnen jullie ook delen met familie & vrienden.

 • 1 fotoprint naar keuze in passe-partout (formaat 13x18cm).

 • Uit de fotogalerij kunnen jullie vrijblijvend extra foto’s aankopen in hoge resolutie aan €10,00/stuk, of kunnen jullie de volledige fotogalerij in hoge resolutie achteraf aankopen vanaf €200,00.

WELKE FOTOSESSIE?

 • Day in the life fotoreportage: Tijdens een day in the life-sessie fotografeer ik jullie gezin bij jullie thuis of tijdens een leuke weekend uitstap in het bos, … Ik fotografeer jullie zonder dat er al te veel aandacht aan mij geschonken wordt, zodat we een toffe alledaagse dag in een fotoreportage kunnen vastleggen.

 • Portret fotosessie: Gaan jullie graag voor enkele toffe foto’s om op te hangen aan de muur, of om een leuk fotoboek van te maken achteraf, dan zorgen we tijdens een toffe portretsessie voor gezinsfoto’s, foto’s van de kinderen alleen en samen. We doen dit in de studio, of op een leuke locatie waar jullie kinderen zich kunnen uitleven, zodat we jullie kinderen en gezin zo natuurlijk mogelijk kunnen fotograferen.

 • Communie/lentefeest fotosessie: We gaan er samen op uit in het bos, in een mooi park, bij jullie thuis in de tuin, of we maken enkele portretfoto’s in de studio van jullie communicantje. In een omgeving waar jullie kind zich het meest thuisvoelt en zichzelf kan zijn, zorgen we voor mooie foto’s voor de communie- en lentefeestkaartjes. Huisdieren & attributen zijn welkom. :-)

 • Newborn fotografie: Verwachten jullie een kindje? Ik fotografeer met veel plezier jullie pasgeboren babytje! Dit doe ik op een zo natuurlijk mogelijke manier: Lifestyle newborn fotografie, waarbij ik jullie kindje in een neutrale omgeving thuis of in de fotostudio fotografeer in natuurlijke poses, bij daglicht. We voorzien 2-3u om jullie klein wondertje te fotograferen, zowel apart als samen met mama en papa. Vanaf €200,00 voor een fotosessie van 2 à 3u met 4 hoge resolutiefoto’s inbegrepen.

 • Zwangerschapsfotografie: Laten jullie graag de zwangerschap vastleggen? Dit kan zowel in de studio, bij jullie thuis, als op een mooie buitenlocatie. Vanaf €50,00 voor een halfuur fotografie met 2 hoge resolutiefoto’s om te downloaden inbegrepen.

 • Zwangerschaps- en newborn fotosessie: Combineer een zwangerschapsfotosessie met een newborn fotosessie na de geboorte. Kom langs voor een zwangerschapsfotoshoot van 1u in de studio, een gezellige babbel krijg je er zo bij. :-) Wanneer jullie wondertje geboren is, zou ik het super vinden om jullie kersverse gezinnetje te fotograferen voor 2 à 3u. Zo hebben jullie deze mooie herinnering aan een moment om voor altijd te koesteren. Vanaf €300,00 voor 1u zwangerschapsfotografie & 2 à 3u newbornfotografie.