OVER MIJ

 

Hey,

Ik ben Jolien, 25 jaar en afkomstig uit Lierde in de mooie Vlaamse Ardennen. Ik ben professioneel fotograaf met hart en ziel tijdens de weekends, economist tijdens de week.

Ik vind het super om nieuwe mensen te leren kennen via fotografie. Ik geniet ten volle van de toffe gesprekken met de koppels en jonge families die ik mag fotograferen. Het vastleggen van échte momenten in jullie leven, dat is waar ik het meest van hou.

Wat ik heel tof vind, is een lange termijnrelatie uitbouwen met mijn klanten. Erbij kunnen zijn om de momenten in het leven vast te leggen die voor jullie het meeste betekenen: huwelijk, geboorte van de kindjes, verjaardagen, communies en af en toe gewoon even een leuke dag met het gezin die gezien mag worden. Niet geforceerd, niet geposeerd, maar gewoon als toeschouwer jullie mooie momenten vastleggen.

Indien jij je hierin wel kan vinden, mag je mij steeds contacteren voor een fotoshoot of fotoreportage via e-mail, het contactformulier of Facebook. Ik ben zowel beschikbaar voor fotosessies in de studio in Brakel, als voor fotosessies op locatie. Ik geef jou graag een woordje meer uitleg over de mogelijkheden en prijzen. Afspreken bij een lekkere kop koffie thuis of in een gezellige koffiebar, daar kan je mij ook steeds voor vinden! ;-)

Ik hoor graag van jullie!

Liefs,

Jolien

 
Fotograaf regio Lierde Brakel Zottegem Ninove Oudenaarde Merelbeke Gent Everbeek Zarlardinge Goeferdinge Overboelare Deftinge Hemelveerdegem Sint-Maria-Lierde Sint-Martens-Lierde Melle Zwalm Nederboelare Goeferdinge Nederbrakel Opbrakel Munkzwalm Ronse Steenhuize-wijnhuize Herzele