Hey,
Leuk dat je de weg naar mijn portfolio gevonden hebt!
Ik help graag mensen en vind het super om nieuwe mensen te leren kennen via mijn fotografie. Ik geniet ten volle van de toffe gesprekken met de koppels en jonge families die ik mag fotograferen. Ik wil hier graag verder op bouwen en blijven groeien als fotograaf. In de toekomst zal ik voornamelijk focussen op huwelijksfotografie en familiefotografie in reportagestijl. Het vastleggen van échte momenten in jullie leven, dat is waar ik het meest van hou.
Wat ik heel tof zou vinden, is een lange termijnrelatie uitbouwen met mijn klanten. Erbij kunnen zijn voor de momenten in het leven die voor jullie het meeste betekenen: huwelijk, geboorte van de kindjes, verjaardagen, communies en af en toe gewoon even een leuke dag met het gezin die gezien mag worden. Niet geforceerd, niet geposeerd, maar gewoon als toeschouwer jullie mooie momenten vastleggen. Dat zou super zijn!
Indien jij dit ook fijn zou vinden en jezelf kan vinden in mijn fotostijl (zie ook Instagram), mag je mij steeds contacteren via e-mail, het contactformulier of Facebook. Ik geef jou graag een woordje meer uitleg over de mogelijkheden en prijzen. Afspreken bij een lekkere kop koffie in een gezellige koffiebar, daar kan je mij ook steeds voor vinden! ;-)
Ik hoor graag van jullie!
Liefs,
JolienBack to Top