Over mij

 

Hey,

Ik ben Jolien, 25 jaar en afkomstig uit de mooie Vlaamse Ardennen. Ik ben fotograaf met hart en ziel tijdens de weekends, economist tijdens de week.

Ik vind het super om nieuwe mensen te leren kennen via fotografie. Ik geniet ten volle van de toffe gesprekken met de koppels en jonge families die ik mag fotograferen. Het vastleggen van échte momenten in jullie leven, dat is waar ik het meest van hou.

Wat ik heel tof vind, is een lange termijnrelatie uitbouwen met mijn klanten. Erbij kunnen zijn voor de momenten in het leven die voor jullie het meeste betekenen: huwelijk, geboorte van de kindjes, verjaardagen, communies en af en toe gewoon even een leuke dag met het gezin die gezien mag worden. Niet geforceerd, niet geposeerd, maar gewoon als toeschouwer jullie mooie momenten vastleggen.

Indien jij je hierin wel kan vinden, mag je mij steeds contacteren voor een fotosessie of fotoreportage via e-mail, het contactformulier of Facebook. Ik geef jou graag een woordje meer uitleg over de mogelijkheden en prijzen. Afspreken bij een lekkere kop koffie in een gezellige koffiebar, daar kan je mij ook steeds voor vinden! ;-)

Ik hoor graag van jullie!

Liefs,

Jolien

 
20180123_DSC1199.jpg
 

CONTACTFORMULIER

Naam *
Naam
Datum fotoreportage
Datum fotoreportage
(Voor huwelijksreportage/communiefeest, ... Niet verplicht in te vullen)