LEEN ♡ KOEN

 
 

Op een mooie, warme zomerdag vond de huwelijksceremonie van Leen & Koen plaats in het Kasteel van Egmont te Zottegem. Ik was er zelf nog nooit geweest en werd positief verrast, wat een mooie trouwzaal! Dat het warm was, dat voelde iedereen. Maar… beter een beetje te warm, dan een hele dag regen! ☺︎ In de tuin rond het Egmontkasteel maakten we nog snel enkele huwelijksfoto’s en familiefoto’s, zo konden we voor de rest van de dag zorgen voor een spontane trouwreportage.

Het kerkelijk huwelijk ging door in Hemelveerdegem. De weddingplanner had gezorgd voor een mooi gedecoreerde kerk, zonder dat de bruid en bruidegom hen hier iets moesten van aantrekken. Het was de eerste keer dat ikzelf een trouw fotografeerde waarbij een echte weddingplanner aanwezig was, het heeft alleen maar voordelen!

Na de trouw volgt natuurlijk het tofste deel… Feest! De Lier werd omgevormd tot een mooie feestzaal met grote kandelaars op tafel en daarin telkens een wit bloemstuk. De trouwers en hun gasten genoten volop, dat was duidelijk!

Een dikke proficiat en heel veel geluk samen!