FOTOGRAAF ZWALM

 

Hey,

Ik ben Jolien, 25 jaar en afkomstig uit Lierde in de mooie Vlaamse Ardennen. Ik ben fotograaf met hart en ziel tijdens de weekends, economist tijdens de week.

Ik vind het super om nieuwe mensen te leren kennen via fotografie. Ik geniet ten volle van de toffe gesprekken met de koppels en jonge families die ik mag fotograferen. Het vastleggen van Γ©chte momenten in jullie leven, dat is waar ik het meest van hou.

Wat ik heel tof vind, is een lange termijnrelatie uitbouwen met mijn klanten. Erbij kunnen zijn voor de momenten in het leven die voor jullie het meeste betekenen: huwelijk, geboorte van de kindjes, verjaardagen, communies en af en toe gewoon even een leuke dag met het gezin die gezien mag worden. Niet geforceerd, niet geposeerd, maar gewoon als toeschouwer jullie mooie momenten vastleggen.

Indien jij je hierin wel kan vinden, neem dan zeker eens een kijkje in mijn portfolio. Je kan mij ook vinden op Instagram & Facebook, waar ik jullie op de hoogte hou van mijn recenter werk.

Je mag mij steeds contacteren voor een fotoshoot of fotoreportage via het contactformulier. Ik geef jou graag een woordje meer uitleg over de mogelijkheden en prijzen. Afspreken bij een lekkere kop koffie thuis of in een gezellige koffiebar, daar kan je mij ook steeds voor vinden! ;-)

Liefs,

Jolien

 
JolienCoppensfotograaf