CHERLY ♡ HANS

 
 

Op een mooie 1 maart mag ik in Lochristi het huwelijk van Cherly & Hans fotograferen. Eén van mijn eerste huwelijksreportages, spannend! Ik ben een beetje nerveus, maar kijk er vooral erg naar uit. 

Wanneer ik aankom bij hen thuis, zitten Cherly en Sarah al klaar om hun haar te laten opsteken. In een ontspannen sfeer fotografeer ik de huwelijksvoorbereidingen en maak ik wat detailfoto's van de versieringen thuis. 

Hans en de familie komen na een tijdje toe met een supertof Engels busje. Cherly en Hans zijn grote fans van Britse tradities, dus zorgt Hans voor een leuke  verrassing. Hij brengt haar 'Something old, something new, something borrowed & something blue'. Surprise! :-)

Nadat Hans en de familie Cherly's trouwkleed bewonderd hebben, vertrekken we met het busje naar het gemeentehuis voor het wettelijk huwelijk. Een mooie huwelijksceremonie in een toffe sfeer, super! 

Nadien gaat de familie feesten in de feestzaal bij het Kasteel van Laarne. Een heel leuke locatie om huwelijksfoto's te maken. Samen leuke plekjes zoeken in het kasteel en de tuin zorgt voor leuke, niet geforceerde trouwfoto's in een ontspannen sfeer.

Bedankt, Cherly & Hans (en Sarah natuurlijk)! Ik heb ervan genoten. :-)

En vooral: Heel veel geluk samen!